Gjizë

Gjiza perfitohet pas perpunimit te djathit kackavall ne temperature 85*c. Nje produkt I lehte per organizmin dhe ndihmon ne uljen e diabetit. Mund ta gjeni ne variantin pa kripe te paketuar ne kuti plastike higjenike ne variantet 450gr dhe 850gr.

Salca Klegen

Salca Klegen eshte nje produkt I perfituar pas perpunimit te kosit, Permban 10% yndyre vegjetale.Mund te perdoret ne sallata, aperitiv etj. Mund ta gjeni ne variantin 450gr dhe 850gr ne kuti plastike higjenike, per restorantet ofrohet edhe paketimi 5kg.