Kos

Produkt I lehte dhe I freskte per organizmin. Sugjerohet te perdoret qe ne moshe te vogel. Kosi Klegen mund ta gjeni ne dy lloje te ndryshme, me yndyre te plot dhe me 0% yndyre te gjitha variantet mund te gjenden ne paketime 200gr, 350gr ne gota plastike dhe ne shishe 1 kg. Kosi, njihet si nje probiotike qe lufton metalet, ju mbron nga diabeti dhe eshte nje nga ushqimet qe ju ndihmon te djegni yndyrnat.

Dhallë

Nje nder produktet me te freskta e cila te kenaqe gjate kohes se veres sidomos me nje byrek perpara. Mund ta gjeni ne variante per perdorim personal 430ml dhe ne variantin familjar 1000ml.