Djath I shkrire

Nje produkt I ri I sjelle nga Klegen. Per nje mengjes te shpejt te shendetshem dhe te mbushur me energji perdorni Djathin e Shkrire Klegen. I rekomanduar te konsumohet nga te gjitha grupmoshat. Mund ta gjeni ne variantin e paketuar 200 gr me kater shije te ndryshme Miks Djathrash, Djath Bebe,Djath I shkrire me arra dhe Djath I shkrire pikante.

Krem Djathi me Speca

Kremi I djathit perfituar nga djathi feta bashkuar me shijen e specave “corno di toro”, jep nje shije te vecante. Nuk duhet ti mungoj tryezez suaj si nje aperitive apo sallate. Mund ta gjeni te paketuar ne variantin 450gr dhe ne variantet 5kg per ristorante.