Djathë me Arra

Djathi me I mire kackavall, bashkuar me boronicat te rritura ne Alpet Shqiptare, I stazhonuar per te pakten tre muaj jep nje shije te vecante, i sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen. Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë me Boronicë

Djathi me I mire kackavall, bashkuar me arrat me te mira, I stazhonuar per te pakten tre muaj jep nje shije te vecante, e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen. Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket. Djath me Ullinj:(Ketu duhet te ndrrohet dhe foto pasi eshte gabim). Djathi me I mire kackavall bashkuar me ullinjte autokton Shqiptar I stazhonuar per te pakten tre muaj jep nje shije te vecante dhe te shijshme e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen.Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë i Tymosur

Djathi me I mire kackavall bashkuar me aromen e tymit te drurit te qershis jep aromen karakteristike te tymit sapo del nga qesja dhe nje shije qe mbahet mend. Sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen Sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë me Ullinj

Djathi me I mire kackavall bashkuar me Ullinjte autokton Shqiptar I stazhonuar qe ne fillim me ullinjnte jep nje shije te vecante dhe te shijshme e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë Pikant

Djathi me I mire kackavall bashkuar me shijen e specit djegs I stazhonuar qe ne fillim me shijen tipike therese te specit djegse jep nje shije te vecante dhe e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.