Djathë Lope

Djathi I bardhe I lopes I  perpunuar me teknologjine me te mire per perpunimin e djathit feta me shijen autentike Shqiptare. I stazhonuar per te pakten dy muaj ne dhomat me moderne te stazhonimit ne Shqiperi.Mund ta gjeni ne paketime 200gr ne vakume, 450gr dhe 1kg dhe ne variantin e hapur.

Djathë Dele

Qumeshti me I mire I deles I kullotave te malsise se madhe perpunuar me teknologjine e duhur stazhonuar ne kushte perfekte jep djathin e bardh te deles Klegen nje shije unike e pakrahasueshme. Mund ta gjeni ne paketime 200gr ne vakume, 450gr dhe 1kg dhe ne variantin e hapur.

Djathë Dhie

Nje produkt shume I vecante dhe shume I shijshme I rekomanduar te shijohet me nje gote vere perpara pasi stazhonimi I mire e ben qe te jete akoma edhe me I shijshem. Mund ta gjeni ne paketime 200gr ne vakume, 450gr, 1kg dhe ne variantin e hapur.