Produktet Tona

Produktet  “KLEGEN”, janë  100% natyrale, pa permbajtje konservantesh, të paketuara e ambalazhuara me makineri moderne.

Katalogët e produkteve

Njihuni me të gjitha karakteristikat e produkteve “KLEGEN” nëpërmjet katalogëve dhe formateve të tjera të prezantimit të tyre për klientin.

Receta Gatimi

Për një tryezë të pasur për familjen tuaj ne ju ofrojmë produktet tona dhe recetat e gatimit  të mbështetura tek produktet “KLEGEN”

Pse duhet te zgjidhni KLEGEN ?

Kompania “Klegen” sh.p.k u themelua në vitin 1998, ndërsa fabrika e përpunimit të qumështit “KLEGEN”  u ngrit në vitin 2003 si një ndërmarrje e specializuar  për prodhimin e produkteve të bylmetit .

Ajo funksionon mbi bazën e një teknologjie moderne ,bashkohore , nën mbikqyerjen e një personeli të specializuar, ku  janë perfshirë inxhinerë,teknolog e punetorë të kualifikuar .

Përpunon qumeshtin që grumbullohet në fermat e rajonit të Shkodrës ,  kryesisht nga zonat e  Malesisë së Madhe.

Shiko më tepër

Produktet Tona

  • UHT Milk
  • White cheese
  • Yogurt & Buttermilk
  • Butter
  • Kaçkavall
  • Spice Cheese
  • Curd & Sour Cream
  • Krem Djathi

VLERA USHQIMORE

Në të gjitha produktet

SIGURI E LARTË

Gjithçka BIO dhe e freskët

TRYEZË E PASUR

Klientë të kënaqur