Gjalpë i freskët

Gjalpi eshte nje produkt qe perfitohet nga skremimi I yndyres se qumeshtit. Gjalpi eshte nje produkt qe permbane 84% yndyre. Aroma dhe vlerat e tij ushqyese e bejne ate qe te jete i domosdoshem ne gatimet tuaj te perditshme.Paketuar nga makineri special te cilat ruaj vlerat ushqyese dhe aromen e tij karakteristike, mund ta gjeni ne disa variante 100gr, 250gr dhe 500gr.