Kaçkavall Lope

Perpunuar me qumeshtin me te mire te lopes ne menyre artizanale bashkuar me teknologjine me te fundit ne perpunimin e djathit Kackavall. I stazhonuar ne dhoma me teknologjine e fundit me kontroll te lageshtires dhe cdo elementi sjellin ne jete djathin me cilesor te prodhuar.Mund ta gjeni ne variantin 200gr, 500gr ne paketim te termoformuar dhe ne paketime me te medha per bare dhe ristorante.

Kaçkavall Dele

Perpunuar me qumeshtin me te mire te deles ne menyre artizanale bashkuar me teknologjine me te fundit ne perpunimin e djathit Kackavall. I stazhonuar ne dhoma me teknologjine e fundit me kontroll te lageshtires dhe cdo elementi sjellin ne jete djathin me cilesor te prodhuar. Mund ta gjeni ne variantin 200gr, 500gr ne paketim te termoformuar dhe ne paketime me te medha per bare dhe ristorante.

Kaçkavall Dhie

Nje produkt krejt I vecant I perpunuar me qumeshtin e dhive nga Alpet Shqiptare. Duke sjell nje risi ne tregun Shqiptare Kackavall dhie. Nje produkt luksi I cili shijohet me cdo gje. Mund ta gjeni ne variantin 200gr paketim te termoformuar dhe ne paketime me te medha per bare dhe restorante.