Salcë Kosi dhe Gjizë

Gjiza perfitohet pas perpunimit te djathit kackavall ne temperature 85*c. Nje produkt I lehte per organizmin dhe ndihmon ne uljen e diabetit. Mund ta gjeni ne variantin pa kripe te paketuar ne kuti plastike higjenike ne variantet 450gr dhe 850gr.

Salca Kosit nje produkt I cili mund te perdoret ne sallata, per te mbushur tavoline nje produkt I yndyrshem I perfituar mbas perpunimit te kosit. Mund ta gjeni ne variantin 450gr dhe 850gr ne kuti plastike higjenike, per restorantet ofrohet edhe paketimi 5kg.