Qumshti Klegen

Qumeshti me i fresket i zones se Malsise se Madhe i perpunuar me teknologjine me te avancuar jep Qumeshtin UHT Klegen. I ruajtur ne shishe speciale me shume shtresa e cila ruan jetegjatesine e qumeshtit per 6 muaj pa pasur nevoje per te shtuar konservant.Mund ta gjeni ne tre variante 2% Yndyre, 0%Yndyre dhe 3.5%Yndyre.