Kos dhe Dhallë

Produktet te lehta dhe te freskta per organizmin. Sugjerohen te konsumohen nga te gjithe grupmoshat. Kosi mund ta gjeni ne paketime 350gr dhe 200gr ne gota plastike dhe ne shishe 1kg. Kosi rekomandohet te perdorohet qe ne moshe te vogel sepse ka shume te mira per trupin e njeriut me ane te mikro organizmave qe permbane. Nje nder produktet me te freskta e cila te kenaqe gjate kohes se veres sidomos me nje byrek perpara po flasim per Dhallin J. Mund ta gjeni ne variante te vogla 430ml dhe ne variantin familjar 1000ml.