Djathë me Arra

Djathi me I mire kackavall bashkuar me arrat I stazhonuar qe ne fillim me arrat me te mira jep nje shije te vecante dhe e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë me Boronicë

Djathi me I mire kackavall bashkuar me boronicat e egra te rritura ne Alpet Shqiptare I stazhonuar qe ne fillim jep nje shije te vecante dhe e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë i Tymosur

Djathi me I mire kackavall bashkuar me aromen e tymit te drurit te qershis jep aromen karakteristike te tymit sapo del nga qesja dhe nje shije qe mbahet mend. Sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen Sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë me Ullinj

Djathi me I mire kackavall bashkuar me Ullinjte autokton Shqiptar I stazhonuar qe ne fillim me ullinjnte jep nje shije te vecante dhe te shijshme e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.

Djathë Pikant

Djathi me I mire kackavall bashkuar me shijen e specit djegs I stazhonuar qe ne fillim me shijen tipike therese te specit djegse jep nje shije te vecante dhe e sjelle per here te pare ne tregun Shqiptare nga Klegen sh.p.k Mund ta gjeni ne paketimin 200gr ne supermarket.